HTML

Linkajánló

fozzunkolaszul.blogspot.com

Címkék

Friss topikok

Crazy Tanks Lite

2010.05.15. 10:45

Az első... Az első randi, az első bringa, az első számítógép és így tovább, a lista a végtelenségig bővíthető. Ami a lényeg, az első mindig felejthetetlen. Nos, nincs ez másképp most sem, ugyanis örömmel jelentem, első iPad tesztünk következik, mely egyenes következménye egy kiadós iPad ismerkedésnek. Mivel nem szeretnék hardware tájékoztatóba bonyolódni, a kütyüről csak annyit, döbbenet. Most pedig jöjjön a játékismertető...

Egy 3d-ben játszódó tankos lövölde ez, megspékelve pár aprósággal, felvehető extrákkal. A grafikát szépnek mondanám, bőven jó egy ilyen vidám kis játékhoz. Aki játszott PSX-en a Hogs of War-ral, az képzeljen el egy hasonló hangulatot. Nem mintha maga a játék és a játékmenet akár egy hangyányit is emlékeztetne rá, de nem tudom miért, a grafika láttán egyből a HoW ugrott be, talán mert azt bizony rongyosra játszottam anno. De ennyi elkalandozás éppen elég, úgyhogy vissza a tesztalanyhoz... Kis tankunk a képernyő közepén tanyázik, mozgásra bírni a készülék döntögetésével tudjuk, tüzet pedig a képernyő megérintésével nyithatunk. Lövedékünk furmányos módon képes a falakról és a többi útjába eső akadályról lepattanni, ezt nehezebb helyzetekben előnyünkre válthatjuk, de vigyázat, ilyen módon a saját lövedékünk meg is ölhet minket!

Az felvehető elsősegélycsomagokat kis fehér keresztek jelzik, de van itt még hármas lövés vagy például pajzs is. Az ellenfelek hozzánk hasonló tankok, de nem zöld, hanem vörös színben. Találkozni fogunk még rögzített ágyúkkal, melyeket érdemes a lőtávukon kívülről támadni. A radarnak jó hasznát vehetjük a célpontok felderítésében, de a tankok meglehetősen gyorsan mozognak, így a közelharcban nem nyújt túl nagy segítséget. Mindent összevetve tetszett a Lite verzió, mely ezen a linken kersztül gyorsan elérhető:CrazyTanksLite Aki kedvet kapott a full verzióhoz, az most 1.59 Euróért veheti meg. A játék iPod Touch/iPhone-ra is letölthető, és a felbontáson kívül semmiben sem tér el az iPad verziótól, így árban sem. Mindenesetre a screenshot-ok iPad-en készültek.

szerintünk: (5/5)
Szavazás: (0/5)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://playtime.blog.hu/api/trackback/id/tr141998272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása