HTML

Linkajánló

fozzunkolaszul.blogspot.com

Címkék

Friss topikok

Angry Birds, Golden Eggs

Címkék: segítünk
2011.05.13. 23:25

Sokan kérdezték az Angry Birds-el kapcsolatban, nem segítenénk-e az aranytojások begyűjtésében. De igen, mi már csak ilyenek vagyunk :) Következzék egy rövid lista az Angry Birds-ben első körben begyűjthető kilenc darab Golden Egg jutalom helyéről és begyűjtési módjáról!

Fontos megjegyezni, hogy az itt leírtakat teszteltük az iPod/iPhone verzióban, de úgy tűnik, a Mac verzióban is minden stimmel. Az iPad (HD) verziót nem próbáltuk ezzel kapcsolatban, kérem, hogy aki iPad-en nyomja, írja meg a fórumban van-e különbség. Most pedig jöjjön a lista:

Az első nagyon egyszerű, a főmenüben a fogaskerékre (options) bökve a felugró "i" feliratú ikonnal nyissuk meg a stáblistát, amit aztán türelmesen nézzünk egészen addig, míg egy aranytojás nem tűnik fel. Tap a tojásra, és máris megvan az első! A második sem bonyolultabb. Bármelyik pályán játszva pause módban kérdőjellel kérjünk help-et, léptessük a segítő ábrákat, míg egyiken ott a golden egg. Tap rá és ez is megvan!
A harmadik szintén zenész, a pályaválasztó képernyőn (ahol a pályacsomagok nevei láthatók) dupla tap a napra. Ha jól csináltuk, ragyogó aranytojás a jutalom.

A következő négy már pályákon eldugva találhatóak:

A Poached Eggs-ben az 1/8-as pályán egy sziklák közé zárt ládát találunk. Tap a ládán, a tojás pedig a mienk.
Szintén ugyanezen pályacsomagban, de a második 21-es adagban a 2/2 számú pályán szét kell lőni a strandlasztit.
A következő már a Mighty Hoax pályacsomag első adagjából a 4/7-es számú pályán található. Zoom-oljunk a lehető legtávolabbra, és jobb felső sarokból a sárga madárral lőjük le az aranytojást.
A negyedik pedig a Mighty Hoax 5/19-es pályáján a bal oldali torony jobb felső sarkában bújkál..

Hátra van még kettő. Ezek megszerzése keményebb dió, az egyikhez az első, a másikhoz pedig a második fejezetet kell tökéletesre játszanunk, minden pályán három csillagot begyűjtve.

Remélem mindenkinek sikerül megszereznie a csillogó jutalmakat, és örömét leli az általuk kinyitott jutalompályákkal.
Kérdés esetén használjátok bátran a fórumot, ha tudunk, segítünk. Az első kilenc tojás már nem kerülheti el a sorsát, amint a többi is beszerezhetővé válik a játék során (ahogy haladok vele), folytatom ezt a listát. Addig mindenki szerezze be az első kilencet, ha még nem tette meg!
Jó szórakozást hozzá!

szerintünk: (5/5)
Szavazás: (0/5)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://playtime.blog.hu/api/trackback/id/tr442902125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

login612 · http://ingyenjatekok.dynanix.com 2011.05.14. 08:29:51

Ha valami brutális, akkor ez az: chrome.angrybirds.com

Semmi flash, semmi iPhone programozás, semmi Android programozás... csak egy böngésző!!!

-----------------
ingyenjatekok.dynanix.com/
süti beállítások módosítása