HTML

Linkajánló

fozzunkolaszul.blogspot.com

Címkék

Friss topikok

Nem csak Besenyei Péternek!

2009.05.20. 08:26

Bizonyára mindenki gondolt már arra egy Red Bull Air Race megtekintése után, hogy nem is volna rossz egyszer kipróbálni valami hasonló dolgot. Nos, ha gépet nem is tudunk adni a kedves olvasó ülepe alá, de tudunk ajánlani egy nagyszerű repülős játékot, melyben a fent említett vágyait mindenki bátran kiélheti.

Stunt Pilot. Kaszkadőr Pilóta. A név kötelez. Aki látott már cirkuszi mutatványt, ahol oroszlánok/tigrisek ugrottak át tüzes karikákon, az el tudja képzelni. Ez ugyanaz, csak a karika nem lángol, ráadásul vagy százszor akkora, a vadállatok helyett pedig egy légcsavaros kisrepülő szerepel. Ezt a gépet kell keresztülvezetnünk a pályákon különféle alakzatban elhelyezett karikákon. Vigyázat! A karika közepén kell átrepülnünk, vagy a hattyú halála című jelenet következik! A fokozatosan nehezedő játékmenet és a szép grafikai környezet élvezetes perceket ígér. Mindössze három kezelőbillentyűt kell memorizálnunk, a Fel/Le páros gondoskodik a gép irányításáról, a Space pedig a Turbo, mely jócskán megnöveli a sebességünket. Erre szükségünk is lesz, ha sok pontot szeretnénk, mivel a megmaradó idő után jutalom pontokat kapunk.

A játék folyamán lesz alkalmunk Bonus pályák teljesítésére. Ilyenkor kis léggömböket kell a repülőnk szárnyaival kidurrantanunk, egészen addig, míg le nem jár az időnk. A Bonus pontot a kidurrantott lufik száma alapján kapjuk.

szerintünk: (5/5)
Szavazás: (0/5)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://playtime.blog.hu/api/trackback/id/tr71132794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása