HTML

Linkajánló

fozzunkolaszul.blogspot.com

Címkék

Friss topikok

M.A.G.

2010.10.26. 09:00

Mag, ez vajon mi a jó csudát takarhat? Ez a Massive Action Game rövidítése. A masszív nem a csomagolás méretére utal, hanem arra a cseppet sem hétköznapi dologra, hogy ebben bizony akár 256 online játékos is hentelheti egymást!

Óriási szàm. Végre egy alkotás ami kegyetlenūl odavág a sok fanyalgó pécéjúzernek. Tessék, itt van, mindenféle lag nélkül... Végre nem egy igénytelenül portolt tákolmány, ami elfelejti kihasználni a Ps3 drasztikus képességeit, hanem egy tökéletesen kivitelezett játék. Természetesen exkluzív címről van szó, más platformon nem elérhető. Szóval a sok celeronfüggőnek most az orra alá lehet dörgölni. Biztosan sokan arra gondolnak, ez a sok player valaminek a rovására megy. De nem. Szép méretes térképek, jó grafika, és pörgős játékmenet. Van e szebb fps? Igen, de nem sok. Egyedül az sajnálatos, hogy nincs campaign, sem más single player, kizárólag online módokban küzdhetünk. Akárcsak a Warhawk esetén. De lássuk, milyen feature-ökkel és extra ötletekkel találkozhatunk a játékban! Itt van mindjárt a földrajz, ugyanis karakterünket el kell helyeznünk egy régióba, hogy aztán annak seregeit erősítsük. Vagyis nincs a CoD-ban tettenérhető véletlen besorolás lázadó vagy rendfenntartó oldalra, mivel itt már a profil létrehozásakor eldöntjük, hova szeretnénk tartozni, melyik csapatba a három közül. A Valor az Amerikai kontinens északi részét, a S.V.E.R. kelet Európát, a Raven pedig Európa nyugati részét jelképezi. Természetesen attól függetlenül, hogy a tényleges térképen hol élünk, szabadon választhatunk.

Katonánk felszerelése függ a hovatartozástól, más fegyverek állnak a rendelkezésünkre mindhárom esetben. Én az M4 miatt amcsi lettem. :) Érdekes színfolt, hogy nem csak repertoárunk testreszabható, de a ruhánk is. Minél erősebb védőruhát húzunk, annál kevésbé leszünk mozgékonyak. Ezen képességünket egyébiránt a kezünkben tartott fegyver súlya is befolyásolja, méghozzá komoly mértékben. Aztán az upgrade-ek, melyek felszerelésünk főbb jellemzőit javítják, illetve új eszközök használatát engedélyezhetik, így az ilyen upgrade-eket inkább unlock-nak nevezhetnénk. Van itt pénz is, mikor összeállítunk egy slot-ot az öt lehetséges közül, csak annyi holmit aggathatunk rá, amennyi pénz rendelkezésre áll. Hiába van tehát még egy szabad hely az aktuális összeállításban, ha nincs elegendő pénz, nem tudjuk a kívánt eszközt magunkkal vinni. Ez izgalmasabbá teszi a játékot, mivel nem tud túl nagy különbség lenni a játékosok között.

A küldetések feladat alapúak, és erősen csapatmunka orientáltak. Bizonyos missziókban csak a dominancia megszerzése a cél, másokban pedig objektumok felrobbantása, fegyverszállítmányok ellopása és hasonlók. Szintek elérésével megkapjuk a lehetőséget katonai vezetőként részt venni a harcokban. Jó ha ilyenkor mikrofonnal és kellő nyelvtudással rendelkezünk a hatékonyság érdekében. Természetesen lehetőség van barátainkkal összekapcsolódni, majd együtt indulni harcba. A menü ezen része számomra nem volt elsőre egyértelmű, de aztán második nekifutásra már minden világos lett, sőt azt kell mondjam így utólagosan, hogy ezidáig ez a legjobb lobby rendszer, amivel találkoztam. Mindent egybevéve nagyon jó vétel volt ez a játék, és bár mint említettem, nincs offline mód, azért így is megért minden fillért.

(A tesztjátékot magam biztosítottam magamnak :) )


 
Grafika:92%
Zene/hang:90%
Játszhatóság:95%
Fizika:95%
Szavatosság:93%
-maximum 256 online player :)
-remek hangulat
-upgrade rendszer
-nincs érzékelhető lag
-jó grafika
-valódi háborús feeling
-nincs single player mód
-lehetne több küldetéstípus
 
szerintünk: (5/5)
Szavazás: (0/5)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://playtime.blog.hu/api/trackback/id/tr472370918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása