HTML

Linkajánló

fozzunkolaszul.blogspot.com

Címkék

Friss topikok

Reckless racing, AppStore

2010.11.05. 09:00

Nahát-nahát. Végre egy jó kis Dukes of Hazzard feeling. Bár nem ingyenes, de épp leárazták jelentősen, ezért gondoltam, szakítok a hagyománnyal, miszerint csak ingyenes produktumokról írunk az AppStore játékok esetén. Sajnos nem valószínű, hogy a post megjelenésekor még a nyomott ár lesz aktuális, de ez van annyira jó játék, hogy teljes áron is megéri megvásárolni.

Ez egy felülnézetből történő autóverseny, méghozzá, ahogy már a fenti sorokban jeleztem, komoly Hazárd-Megye lordjai fűszerrel nyakon öntve. Erről gondoskodik a zene is, mely hogy, hogy nem, a film narancsszínű főszereplőjének, General Lee kürtjének dallamaként égett bele a muzikális memóriánkba. Ismerősen csenghet még heveny North&South rajongásban szenvedőknek is.

Az irányítás sokféle típusa biztosítja a megfelelő kezelhetőséget, a hangok, a grafika mind csodás. Nem hiszem, hogy túlzás azt állítani, az eddig látott legjobb iOs-re megjelent autós játék ez. A Retina Display támogatás miatt eleve hihetetlen részletes grafikát láthatunk, de a régebbi kijelzőn is pompásan néz ki, és a sebességgel sincs semmi gond a gyengébb hardware ellenére. Teszteltem iPodTouch 4-en, és az első generációs Touch-on is. A felbontáson túl más különbséget nem tapasztaltam.

 

 

Amit nyújt a játék: Single és multiplayer módot, szépen megtervezett pályákat, többféle járgányt, megdöbbentően komplex fizikát, online toplistát, és mindezek eredményeképp remek szórakozást. Külön érdemes kiemelni a grafikus effekteket, a driftelő autó kerekei alól kirepülő murvát, a szétspriccelő pocsolyákat, vagy a folyókban csörgedező realisztikus vizet, vagy a valósághű arnyékokat. A fizika tettenérhető az út menti objektumokkal történő ütközések esetén, mikor a hordók és más tárgyak szerteszét röpködnek. Sajnos Lite verzió nincs, de ez egy olyan játék, melyet már a screenshotok, vagy YouTube videók is eladnak. Aki megveszi, meg fogja érteni miért. A játék korlátozott ideig, mindössze 0.79 euróért tölthető le innen. Az eredeti ár ennek a háromszorosa.

 
Grafika: 100%
Zene/hang: 100%
Játszhatóság: 95%
Fizika: 95%
Szavatosság: 95%
-ötletes pályák
-többfele játékmód
-eltérő járművek
-bámulatos grafika
-nincs pályaszerkesztő :)
-nincs visszajátszás
 
szerintünk: (5/5)
Szavazás: (0/5)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://playtime.blog.hu/api/trackback/id/tr842424826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-Bird 2010.11.05. 22:22:29

Ignition! Azt akarok iphone-ra! MOST! Adod ide! :-))
süti beállítások módosítása