HTML

Linkajánló

fozzunkolaszul.blogspot.com

Címkék

Friss topikok

Ho-ho-ho-ho

2010.12.22. 10:00

Ezzel a kissé erőltetett köszöntéssel indítom útjára a mostani post-unkat, hisz nyakunkon a karácsony. De akkor hogy jön ide a Mikulás? A hír, melynek kapcsán billentyűzetet ragadtam, amerikával kapcsolatos, márpedig ott karácsonykor bohóckodnak a mikulással, tehát minden oké. Amerika, méghozzá duplán, de lesz itt egy kis magyar párhuzam, sőt némi francia vonatkozás is.

Mert van ugye egyszer az Apple az ő csodás kütyüivel, aztán pedig két vidám software-cég, egyik az Electronic Arts nevű óriás az USA-ból, másik a Gameloft nevezetű, a mobil-játékpiacon szintén óriásnak számító banda francia honból. Aztán meg van egy még vidámabb magyar csapat, a CriticalFever, ez utóbbi mi volnánk személyesen.

Akkor miben rejlik a párhuzam? Hát a karácsonyi AppStore akcióban. Mindkét óriás úgy döntött, hogy karácsonyi akcióban fillérekért, egészen pontosan 0.99 USD-ért adja a játékait. Tehát ha iPhone/iPod Touch/iPad tulajdonos vagy, és nem a torrent oldalakon szoktál játékokat khm vásárolni, akkor itt az idő, hogy ketyerédet feltöltsd olcsón, méghozzá színvonalas játékokkal. Bővebb információhoz juttat az alábbi két link: Gameloft, EA
Aztán most jöhet a mi kis akciónk, mellyel minden rászoruló, elszegényedett iPad tulajdonost szeretnénk megtámogatni, ugyanis a slidR HD játékunk az ünnepek alatt (dec 23.-jan 1.) ingyenesen lesz letölthető az AppStore-ból. Íme egy link, hogy ne kelljen keresgélni: slidR HD
Ja, és mennyivel jobb fejek vagyunk már, mint a két mamutcég?! ;) Ők csak leárazták a játékokat, mi meg ingyen adjuk. :) Ennyi a hír, a karácsonyi jókívánságokat most nem sütöm el, mert jön még egy cikk a GT5 sorozathoz az ünnep előtt, úgyhogy tessék visszatérni, mint a sajcinéger a karburátor kettőben, vagy feliratkozni RSS ügyben, vagy hasonló. Ha valaki tud más jó AppStore akciókról, ott a fórum alant, tessék másokkal is megosztani a tudást! Ne legyetek irigyek, az ráér akkor, amikor kijön a lottóötös.

szerintünk: (5/5)
Szavazás: (0/5)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://playtime.blog.hu/api/trackback/id/tr402531692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_tomy_ · http://www.criticalfever.com 2010.12.22. 12:11:08

A Glu is akciózik karácsony előtt, akár 85% kedvezmény adnak a játékok árából és akár 50%-ot az in-app vásárlásokból.

itunes.apple.com/hu/artist/glu/id284419051
süti beállítások módosítása